Akrapovič je vodeći proizvođač ispušnih sitema u svijetu. Proizvodi se od kompozitnih materijala koje koriste svi oni koji razumiju važnost korištenja najboljih komponenti u extremnim uvjetima utrka.
Stalni kontakt sa samim vrhom moto svijeta nije ih uspavao nego ih je potaknuo na konstantni razvoj.
O tvrtki - AkrapovičZatvori

Akrapovič tehnologija ispušnih sistema i proizvoda od kompozitnih materijala koje koriste svi oni koji razumiju važnost korištenja najboljih komponenti u extremnim uvjetima utrka. Stalni kontakt sa samim vrhom moto-rally svijeta nije ih uspavao nego ih je potaknuo na konstantni razvoj.

Ne prihvaćaju kompromise. Vizija tvrtke je bila jasna od početka i nisu podbacili. Ono što je počelo kao inovacijama vođena grupa od 6 ljudi je danas moderna istaknuta tvrtka s više od 10,500 m2 proizvodnog i komercijalnog prostora s 320 zaposlenika koji su svi svjesni da proizvode ispušne sisteme za kupce koji ne prihvaćaju greške - najzahtjevnije trkače timove i vozače na svijetu.

Samo najbolje je dovoljno dobro za njih, ali to najbolje nije isključiva privilegija moto timova, sada je ono dostupno svima.

 VIZIJA
"Ostati vodeći na tržištu ispušnih sistema"

To če postići:

  • Garantirajući kupcima najnovije i najbolje ocijenjenim proizvode i otkrića koje njihov razvojni odjel može proizvesti.
  • Razvijajući suvremene tehnologije i proizvodne postupke.
  • Podržavajući sve sa izvrsnom kontrolom kvalitete upotrebom najnovijih materijala i izvedbom koju konkurencija koristi za testove.


"BRAND"
Marka Akrapovič predstavlja također i pečat za vrhunski uspjeh. Trude se osigurati da njihov "brand" ne poklekne pred slučajnim promjenama. Bitku za dio tržišta dobivaju oni s maximalnom fleksibilnošću i oni koji svojim kupcima mogu ponuditi razilčite vrijednosti i identitet.

Akrapovič će to nastaviti raditi u budućnosti. Učinit će sve da ime Akrapovič ostane jedno od rijetkih slovenskih imena s visokom prepoznatljivošću.