Danas Premier nose najbolji vozači na najvažnijim road i off road utrkama, te podjednako na domaćim i međunarodnim događajima.

Dokaz PREMIEROVE kvalitete je BS EN ISO 9001:2000 Standard.

O tvrtki - PremierZatvori
Osnovana u Westminsteru u Kaliforniji, 1961. kompanija Premier seli svoje sjedište i proizvodnju u Italiju 1987.


Nova kopmpanija PREMIER HELMETS, S.r.l novu fazu proizvodnje započinje odlučno i s duhom punim inovacije, te prolazeći kroz brojne promjene dolazi do sadašnje pozicije - među vodeće proizvođače vrlo kvalietnih moto kaciga.


Premierovom uspjehu doprinjela jei njihova velika ljubav prema motorima, kao i njihove strateške i marketinške odluke uz ulaganja u ljudske i tehnološke resurse. Ponosni su na inovacije u svojim tehnologijama, preciznost u sigurnosti prozvoda i veliku važnost koju pridaju detaljima. Dokaz PREMIEROVE kvalitete je BS EN ISO 9001:2000 Standard.


certifikatiDanas Premier nose najbolji vozači na najvažnijim road i off road utrkama, te podjednako na domaćim i međunarodnim događajima. Te utrke prate razne međunarodne tv postaje, o njima pišu vodeći tematski časopisi.
Zahvaljujući dugogodišnjem, neumornom radu Premier je osvojio većinu stranih tržišta, a na domaćem, talijanskom, njihova je pozicija čvrsto utvrđena.


Iskustvo, inovacija u tehnologiji i istraživanju doprinjeli su uspjehu Premierovog imena, a važno jei podsjetiti da je prva isključivo za utrke namijenjena kaciga nosila Premierovo ime.


Premierova kaciga je ključni rekvizit za profesionalne motocikliste kao i gradske vozače. Raspon ponude uključuje posebno dizajnirane modele kaciga za različite upotrebe, a ove godine uvode se i vrlo lagane, vrlo prozračne kacige koje su izvrsno primljene od strane svakodnevnih korisnika.


Certificirani laboratorij strogo kontrolira svaku fazu dizajna i proizvodnje. Također garantira da proizvod u potpunosti zadovoljava kriterije koje propisuju razne međunarodne institucije.


Zbog svih ovih razloga i stalnog istraživanja na polju dizajna, udobnosti i sigurnosti Premieru se lako istaknuti među konkurentima u svijetu kaciga.

ddd.jpg